Новини
Дозвілля

У Хмельницькому запрацювали фонтани (ФОТО)

Символічно у Великдень у Хмельницькому ожили фонтани. Традиційно найбільше цьому тішаться діти, хоча й дорослі також не проходять байдуже повз. Дехто, користуючись тим, що про старт сезону фонтанів знає ще небагато людей, спокійно міг зробити фото на пам’ять.

Про запуск фонтанів у місті повідомив директор Департаменту інфраструктури Василь Новачок.

На Великдень, на втіху дітлахам, розпочали працювати міські фонтани. Дітям весело, дорослим – втіха. Все буде Україна!написав посадовець.

У Хмельницькому фонтани та фонтанні “комплекси” розташовані на трьох локаціях: у центрі міста, у сквері ім. Т. Шевченка та біля нього. Тут за грою води у сонячних променях можна спостерігати, сидячи на одній з кількох десятків лавок. У самому ж сквері зручно посидіти біля водограю в затінку дерев.

На площі Свободи, у мікрорайоні Виставка, один фонтан, проте найефектніший у місті – з куполом посередині та місточком, що веде до нього. У дітей ця конструкція користується неабиякою популярністю, особливо влітку, у спеку. Попри неодноразові застереження, малеча не впускає нагоди залізти по шию у воду та охолодитися. Щоправда, не сьогодні. А от фото дітей на фоні струменів води дехто тут уже встиг зробити.

Напевно, найбільше людей сьогодні побачили, як працює фонтан, у парку імені Чекмана. Він також має вигадливу форму, яку найкраще роздивлятися з висоти.

Користуючись вихідним та гарною погодою, сьогодні у парку побувало чимало відвідувачів. Принаймні, як пишуть хмельничани, стільки людей вони у парку давно не бачили.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook