Новини
Погода

Прогноз на 26 квітня: на Хмельниччині прогнозують погіршення погоди

Завтра, 26 квітня, стовпчики термометрів на Хмельниччині опустяться на декілька градусів, порівняно із сьогоднішнім днем. У вівторок протягом дня опадів не передбачається, а от вночі синоптики прогнозують грозу. Також буде доволі вітряно, особливо вночі.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 26 квітня в області буде хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вночі місцями гроза. Вітер західний 7-12 м/с, вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 12-17° тепла.

Практично увесь день у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку він повинен закінчитися. Вранці ненадовго вийде сонце, однак з обіду і до пізнього вечора буде хмарно. Температура повітря вранці +8, вдень +12, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському майже увесь день світитиме сонце. Дощу не передбачається. Температура повітря вранці +9, вдень +15, ввечері +11.

У Шепетівці впродовж дня буде перемінна хмарність. В першу половину дня очікується невеликий дощ. Температура повітря вранці +9, вдень +11, увечері +10.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook