Новини
Суспільство

За добу Хмельницький прийняв 700 переселенців

Штаб допомоги вимушеним переселенцям, що знаходиться в кінотеатрі ім. Шевченка, продовжує свою роботу у тісній взаємодії з Координаційним центром прийому переміщених осіб, що знаходиться на Хмельницькому залізничному вокзалі, а також з волонтерами нашого міста.

За минулу ніч прийняли 36 потягів, всього за добу – 62. Близько 500 переселенців прибули в Хмельницький. Всього за минулу добу прибуло близько 700 переселенців, які розміщуються в освітніх закладах, культових спорудах, закладах готельно-ресторанного бізнесу, в приватному секторі, – інформують у міськраді.

Орієнтовно в межах Хмельницької міської територіальної громади залишилось близько 36,8 тисяч переселенців. Ще близько 167 тисяч зупинялись у нас щонайменше на добу, отримали допомогу і продовжили свій шлях на захід.

25 квітня в наших громадських приймальнях 949 переселенців отримали довідку ВПО, починаючи з 16 березня такі довідки отримав 27536 переселенців.

Станом на 26 квітня до загальноосвітніх закладів зараховано 1166 учнів-переселенців. 1178 дорослих подали заяву на працевлаштування.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook