Новини
Погода

Прогноз на 28 квітня: на Хмельниччині погіршиться погода

На мешканців Хмельниччини чекає погіршення погодних умов. Зважайте на зниження температури повітря та одягайтеся завтра тепліше. А якщо ви мешкаєте в північній частині області, не забудьте парасольки.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 28 квітня в області буде хмарно з проясненням, вночі дощ, в північній частині невеликий, вдень помірний, місцями значний дощ. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 8-13° тепла.

Практично протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Лише вранці та ввечері ненадовго вийде сонце. Опадів не передбачається. Температура повітря вранці +7, вдень +12, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Невеликий дощ, який розпочнеться вранці, йтиме впродовж усього дня та посилиться ввечері.  Температура повітря вранці +9, вдень +12, ввечері +10.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися суха погода. Синоптики обіцяють незначну хмарність. Температура повітря вранці +5, вдень +14, увечері +10.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook