Новини
Суспільство

Гамалій прокоментував фото місця обстрілу на Хмельниччині

Голова Хмельницької ОВА звернувся до громадян і представників засобів масової інформації, розповівши про актуальну ситуацію в області, а також дотримання інформаційної тиші.

Сергій Гамалій повідомив, що день минув спокійно, кордони області не порушено, ДРГ на нашій території не виявлено. Висловив подяку засобам масової інформації, які зберігають інформаційну тишу. Нагадав жителям області, що не потрібно фотографувати невідомі уламки та об’єкти, наслідки ракетних ударів, пересилати і поширювати їх в Інтернеті.

Також губернатор прокоментував опубліковане в соцмережах напередодні фото наслідків обстрілу на Хмельниччині, що наробило багато галасу:

Окреме дякую ЗМІ за тісну співпрацю з військовою адміністрацією. Щодо фотографії, яка вже є в Інтернеті, ви всі її бачили – на території нашої області є величезна яма. Це наслідок залишків ракети, яку збила наша ППО, за що їй велика подяка. Слава ЗСУ! Слава Україні!

Відеозвернення голови ОВА можна переглянути тут.

Крім того, напередодні Сергій Гамалій закликав користувачів соціальних мереж з Хмельниччини бути коректними до переселенців. 

Пам’ятайте те, що переселенці – це люди, які потрапили в біду. Це люди, які потребують нашої допомоги. Вони не просять грошей, не просять чогось надзвичайного, а просять надати їм роботу. Я вважаю, це дуже слушна позиція. Щодо того, хто має йти на війну, військова адміністрація обліковує всіх чоловіків-переселенців. Вони стають на облік. Так як у нас в країні мобілізація, ми дуже слідкуємо за цим.  

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook