Новини
Суспільство

На Хмельниччині провели в останню путь загиблого тероборонівця

У Хмельницькому районі прощалися з 20-річним тероборонівцем Олексієм Казіміром, який разом зі своїм дядьком і товаришем намагався виїхати з Бучі Київської області. Їхнє авто потрапило під обстріл ворожого танку.

Після звільнення територій на Київщині від окупантів, тіла усіх трьох виявили медичні працівники і передали до моргу. Через 53 доби, 26 квітня, Олексій був похований в селі Захарівці Чорноострівської громади.

Казімір Олексій Костянтинович народився, 5 червня 2001 року, в місті Києві, в сім’ї військовослужбовців. Після закінчення школи вступив в Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, далі продовжив навчання в Транспортній академії України (4 курс). 24 лютого 2022 року разом з товаришем виїхав з міста Києва до міста Буча, де вступив в місцеву територіальну оборону. Через 10 днів блокпост, де перебував Олексій, був обстріляний із танків. 4 березня Олексій зі своїм товаришем Михайлом та дядьком Василем на авто виїхали в напрямку Житомирської дороги, де їх авто попало під обстріл ворожого танку. Всі, хто знаходилися в автомобілі загинули на місці. Серце Олексія перестало битися після наскрізного вогнепально-осколкового поранення голови, – повідомляють на Фейсбук-сторінці Чорноострівської тергромади.

Також напередодні Хмельниччина попрощалася із загиблими бійцями.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook