Новини
Погода

Прогноз на 29 квітня: мешканцям Хмельниччини знову обіцяють нічні заморозки

У нічний час на Хмельниччині пониження температури повітря до морозного (0-3°С нижче нуля) прогнозують в північній частині області. Разом з тим день обіцяє бути теплими, хоч і малохмарними. Опадів завтра, 29 квітня, практично не передбачається.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 29 квітня в області буде хмарно з проясненням, вночі в південній половині області часом дощ, в північній без істотних опадів; вдень місцями невеликий дощ. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 2-7° тепла, в північній половині на поверхні грунту заморозки 0-3°, вдень 10-15° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде мінлива хмарність. Близько 15 год почнеться невеликий дощ, але ще до вечора він повинен закінчитися. Температура повітря вранці +6, вдень +14, ввечері +10.

У Кам’янці-Подільському хмарна з проясненнями погода буде триматися до самого вечора. Опадів не передбачається. Температура повітря вранці +7, вдень +15, ввечері +10.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися суха хмарна з проясненнями погода. Температура повітря вранці +4, вдень +14, увечері +10.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook