Новини
Кримінал

У Хмельницькому поліцейські вилучили наркотиків майже на 1 мільйон гривень

В обласному центрі правоохоронці затримали двох ділків, у яких вилучили близько кілограма наркотиків вартістю в мільйон гривень. Обом молодикам оголошено про підозру. Підозрюваним загрожує відповідно до 10 та до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Так, поблизу одного з поштових відділень правоохоронці затримали 24-річного місцевого жителя, у якого виявили 6 пакунків з кокаїном, амфетаміном та канабісом, уже готових до відправлення. Як встановили оперативники, ділок виконував функцію «складу» і передавав чи пересилав гуртові партії наркотиків «закладчикам».

Під час обшуку у квартирі, де мешкав затриманий, поліцейські вилучили значний обсяг кокаїну, амфетаміну, канабісу, PVP та майже 1,5 тисячі психотропних таблеток. А також електронні ваги та пакувальний матеріал.

Цього ж дня у Хмельницькому поліцейські затримали 24-річного «закладчика» із Красилова. У молодика вилучили 84 згортки з амфетаміном, PVP та канабісом. Також у його телефоні правоохоронці виявили координати 16 готових закладок.

У поліції повідомляють, що наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook