Новини
Інфраструктура

Симчишин розповів про нестачу пального в Хмельницькому

У сьогоднішньому зверненні до громади міський голова Хмельницького повідомив про серйозну проблемну ситуацію з паливно-мастильними матеріалами, яка наразі спостерігається в обласному центрі та загалом в Україні.

За словами Олександра Симчишина, ця ситуація продовж найближчих кількох днів буде ще більше ускладнюватись. Тому він просить хмельничан, при можливості, залишати автомобілі вдома та пересуватися пішки, велосипедами, громадським транспортом тощо.

“Нам треба, в першу чергу, забезпечити роботу комунальної галузі: сміттєвозів, комунальної техніки, громадського транспорту, щоб там не було збоїв. А збої вже є, тому що багато приватних перевізників змушені в чергах стояти за заправках. Надайте їм перевагу, хай вони швидше заправляться, бо це – критична інфраструктура. Трошки треба потерпіти. Тому що ви бачите, скільки нафтобаз обстріляв ворог, і думаю, ви розумієте, що зараз триває ще багато польових робіт, і все треба туди. Плюс паливно-мастильні матеріали необхідні українському війську. Тому треба тут терпіти, як і в багатьох інших моментах. Бо там, на фронті вирішується доля України, наша з вами доля і доля наших дітей. Тому допомагаємо, працюємо, тримаємо стрій!сказав мер у відеозверненні.

Нагадаємо, вже хмельничани публікують у соцмережах фото величезних черг на АЗС міста і скаржаться на відсутність пального.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook