Новини
Суспільство

Жителі Кам’янеччини живим коридором зустрічали загиблого Героя

Мешканці з усієї Чемеровецької громади з’їхалися напередодні, 30 квітня, в село Кочубіїв Кам’янець-Подільського району, щоб провести в останню путь захисника Валіцького Віктора Миколайовича. Зустрічали й прощалися з Героєм на колінах, живим коридором, який розтягнувся на декілька вулиць.

Віктор Валіцький народився у 1984 році в с.Кормильче. З 1992 року постійно проживав у с.Кочубіїв. Тут закінчив школу. Пішов на службу в ЗСУ. Після повернення працював шофером в рідному селі. 2008 року одружився. Разом з дружиною Валентиною виховували двох синів. З перших днів війни на Сході вирушив на захист суверенітету і цілісності держави. В 2015-2017 роках мужньо і самовіддано воював в зоні АТО, за що нагороджений медаллю. Після повномасштабного вторгнення росії не зміг залишатися осторонь. В березні вирушив на гарячий Схід. Воював в районі Сіверодонецька. 17 квітня зв’язок з Віктором зник. А вже 20 квітня життя захисника обірвалось.

Довгою була дорога додому. На колінах, живим коридором зустрічали нашого захисника жителі громади на шляху до рідного села. Кочубіїв у глибокій скорботі. Провести в останню дорогу Героя вийшло все село, з’їхалися жителі сусідніх сіл, військові, родичі. Біль втрати не втамує слово, не залікує рану співчуття… Герой не вернеться до нас ніколи, за Україну він віддав життя! Наш Вітя у небеснім батальйоні, Герої-янголи з небес оберігають. Навіки слава нашому Герою! Герої з нами! Герої не вмирають! Слава Україні! – написала староста села Кочубіїв Кузик Ірина в Фейсбуці.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook