Новини
Суспільство

Колективу Хмельницької РДА представили нового керівника

Анатолія Катеренчука, який в один день позбувся посади голови Шепетівської районної державної адміністрації та отримав посаду голови Хмельницької райдержадміністрації, сьогодні офіційно представили колективу. Почесну місію виконав начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Нагадаємо, Анатолій Катеренчук очолював Шепетівську РДА з 6 квітня 2021 року. Посада голови Хмельницької РДА звільнилася 14 січня поточного року, коли було звільнено Дениса Дунця. Розпорядження про призначення нового очільника Хмельницької РДА було опубліковане 30 квітня 2022 року.

Представляючи нового голову РДА, Сергій Гамалій подякував попередньому керівництву райдержадміністрації за ефективну діяльність та зазначив, що попереду дуже багато роботи.

Хмельницька область наразі стала своєрідним гуманітарним хабом, де щодня відбувається збір та доставка допомоги для цивільного населення, що постраждало від російської агресії, та на території якої розмістилося вже понад 240 тисяч вимушених переселенців, – нагадав начальник Хмельницької ОВА.

Натомість Анатолій Катеренчук висловив сподівання, що раніше здобутий досвід на посаді голови Шепетівської районної державної адміністрації надалі сприятиме результативності на новій посаді.

Зараз, в такий складний для нашої держави час, ми усі маємо акумулювати спільні зусилля задля досягнення високих показників у роботі та наближення нашої перемоги над російським агресором, – зауважив Анатолій Федорович.

За інформацією пресслужби Хмельницької РДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook