Новини
Надзвичайні події

У ДТП з багатьма жертвами у Рівненській області загинув водій з Хмельниччини

Вчорашній вечір мешканцям України запам’ятався не лише численними враженнями інфраструктури в різних областях внаслідок ракетних ударів, а й страшною аварією за участі бензовоза та пасажирського автобуса, яка сталася на трасі у Рівненській області. Наразі поліція встановила особи всіх 38 загиблих та травмованих. Є серед загиблих і мешканець Хмельниччини. Він був за кермом автобуса.

Нагадаємо, про дорожньо-транспортну пригоду на трасі “Київ-Чоп” неподалік села Ситне Дубенського району Рівненської області стало відомо вчора, 3 травня, після вечірнього відбою повітряної тривоги, яка пролунала для всієї України. Попередньо повідомлялося про 17 загиблих внаслідок зіткнення на автошляху пасажирського автобуса та бензовоза. Вже на той момент цю аварію називали найстрашнішою за кількістю жертв в області.

Станом на вечір сьогодні, 4 травня, правоохоронці встановили особи всіх загиблих та постраждалих в ДТП, в яку потрапили чотири транспортні засоби: легковик Mercedes-Benz Vito, водій якого спричинив аварію, автобус «Setra», який прямував до Польщі, мікроавтобус та бензовоз.

Всього у ДТП загинуло 26 осіб, травмувалося – 12. Серед загиблих – 52-річний мешканець Хмельниччини, водій пасажирського автобуса, повідомили у поліції Рівненської області. Ще один мешканець Хмельницької області внаслідок ДТП отримав травми.

Всього у страшній автотрощі загинули та постраждали мешканці 9 областей та АР Крим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook