Новини
Інфраструктура

У Нетішині діти пошкодили магістральний трубопровід

Через дитячі пустощі Хмельницькій АЕС доведеться виділити додаткові кошти, аби ліквідувати пошкодження на магістральному трубопроводі, що забезпечує місто теплом. Аби уникнути подібних ситуацій в майбутньому, а також убезпечити юних мешканців Нетішина від нещасних випадків, батьків попросили уважніше наглядати за ними та пояснити елементарні речі, такі як повага до майна громади.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької АЕС, ремонт тепломережі на трубопроводі виконували лише минулого року, витративши на це чималі кошти. Для забезпечення надійності магістралі, за допомогою якої у домівки нетішинців надходить тепло, використали металопокриття нового типу.

Трубопровід міг би служити довго та забезпечувати місто атомників якісними послугами з теплопостачаннями, якби не юні нетішинці, які не знайшли кращого місця для своїх ігор, ніж труби.

Наразі труби на магістральному трубопроводі на вулиці Енергетиків мають суттєву деформацію через те, що по них бігають діти. Такі розваги не лише завдають шкоди майну, яке тепер доведеться знову ремонтувати, а й можуть закінчитися трагічно у випадку невдалого падіння з труб.

До мешканців Нетішина керівництво комунального господарства звернулося з проханням провести роз’яснювальну роботу з дітьми, аби надалі вони обирали собі більш безпечні та менше дороговартісні місця для ігор, і не ходили, а тим паче – не бігали по трубах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook