Новини
Увага!

6 травня у Хмельницькому пройдуть заходи до Дня матері (ПРОГРАМА)

Завтра, 6 травня, у різних локаціях обласного центру відбудуться святкові заходи до Дня матері, який традиційно святкують кожну другу неділю травня.

Хмельничанам і гостям міста пропонують відвідати майстер-класи, концертні виступи, мистецькі акції, виставки художніх робіт.

  • об 11:00 у культурно-мистецькому центрі «Ветеран» (вул. Володимирська, 77) – ХУДОЖНЯ ПРОГРАМА до Дня Матері
  • о 14:30 у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Шевченка (вул. Свободи, 51) – МАЙСТЕР-КЛАС в техніці малюнку кольоровими олівцями та фломастерами «Букет для мами» від викладача художньої школи
  • о 16:00 на майданчику Центральної публічної бібліотеки (вул. Подільська, 78) – СВЯТО «Найкраще в світі слово – Мама»
  • о 16:00 у сквері ім. Кузьми Скрябіна – КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА «Моя родина – квітуча Україна» музичного відділення Хмельницької школи мистецтв, МАЙСТЕР-КЛАС з виготовлення листівки
  • о 16:00 у сквері ім. Степана Бандери – МИСТЕЦЬКА АКЦІЯ школи мистецтв «Заріччя» до Дня матері «Уклін тобі, матусю»:- концерт учнів сольного співу; – майстер-клас з виготовлення витинанки «Дерево життя»;- виставка художніх робіт учнів відділу образотворчого мистецтва.
  • о 16:00 у Мистецькому саду школи мистецтв «Райдуга» (вул. Романа Шухевича, 9) – МАЙСТЕР-КЛАС з паперопластики «Матуся», МАЙСТЕР-КЛАС з декорування рамки для портрету матусі, ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ учнів художнього відділення, КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА «Все починається з мами» учнів вокально-хорового відділення школи мистецтв «Райдуга»
  • о 16:00 на майданчику біля Хмельницької школи мистецтв «Озерна» (вул. Кармелюка, 8/1) – МАЙСТЕР-КЛАС з виготовлення листівки-витинанки «Дерево життя», МАЙСТЕР-КЛАС з народного співу «Традиції Подільського краю» від викладачів школи мистецтв «Озерна»
  • о 16:00 у сквері ім. Т. Шевченка – МАЙСТЕР-КЛАС з виготовлення святкового букета для мами від Центру національного виховання учнівської молоді, МАЙСТЕР-КЛАС з виготовлення листівки і ляльки-мотанки від викладачів художньої школи, МАЙСТЕР-КЛАС з оригамі «Голуб миру» від школи іконопису «Нікош», КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА до Дня матері учнів та викладачів музичної школи №1 ім. М.Мозгового.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook