Новини
Події

Керівник Хмельницького перинатального центру пішов з посади

Андрій Ропотан залишив крісло керівника комунального підприємства “Хмельницький перинатальний центр”, яке обіймав протягом 16 років, за власним бажанням. Надалі він працюватиме на посаді завідуючого відділенням та продовжить лікарську практику. Про рішення вже колишнього директора звільнити крісло повідомили у медичному закладі.

Директором КП “Хмельницький перинатальний центр” 60-річний Андрій Ропотан працював, починаючи з 2006 року. Стаж роботи акушером-гінекологом становить понад три десятки роки: починав у 1986 році у Старосинявській центральній районній лікарні, а з 1991 року – у Хмельницькому пологовому будинку, який у 2007 році було перетворено на Хмельницький міський перинатальний центр.

Як зазначають на сторінці КП “Хмельницький перинатальний центр”, повноваження директора Андрій Ропотан склав в передостанній день квітня. З цього приводу у закладі влаштували урочистий захід, на який, крім трудового колективу, завітали також представники влади – заступник Хмельницького міського голови Олег Шинкарук та начальник управління охорони здоровя Хмельницької міської ради Борис Ткач.

Наразі на сайті управління охорони здоров’я розміщене оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Хмельницький міський перинатальний центр». Кількість членів конкурсної комісії становить 9 осіб. Документи від кандидатів розглядатимуть 25 травня поточного року.

Нагадаємо, наприкінці січня 2022 року Андрію Ропотану Указом Президента було присвоєно звання «Заслужений лікар України».

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook