Новини
Суспільство

Ще одне патріотичне відео відзняли на Хмельниччині (ВІДЕО)

Від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України на Хмельниччині відзняли чимало відеороликів, які демонструють, як живе та підтримує український фронт регіон, що прикриває тил та наближає нашу перемогу. Ще одне патріотичне відео презентували днями у соцмережах.

Короткий, менше ніж хвилину, відеоролик “Мене звати Хмельниччина” розповідає про те, як наша область “віддає шматочки свого серця кожному, у кого воно пошкоджене війною”.

На відео можна побачити кадри історичних та добре відомих на Хмельниччині місць, короткі замальовки з життя волонтерів. А також трохи кадрів з життя тих, хто боронить Україну на передовій.

Мене звати Хмельниччина. Завдяки українським лицарям ворог не дійшов  на мою землю. І поки мої сини б’ються у лавах Збройних сил, я тримаю надійний тил. Я рада прийняти кожного українця. Я рада віддавати усе заради фронту. Я рада підняти настрій, навіть коли хочеться плакати. Мене звати Хмельниччина. Разом з усією Україною я пишу нову історію. Історію нашої перемоги, – озвучила відео відома українська телеведуча, хмельничанка Леся Нікітюк, яка займається допомогою переселенцям та активно працює на мистецькому фронті.

Відео: Хмельницька ОДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook