Новини
Кримінал

У двох містах Хмельниччини правоохоронці вилучили з обігу наркотичні речовини

У Хмельницькому небайдужі містяни викликали поліцію після того, як знайшли у гаражному масиві підозрілий пакет. В ньому під час огляду виявили рослини, схожі на наркотичні. У Кам’янці-Подільському речовини, схожі на наркотичні, виявили під час патрулювання у місцевого мешканця нацгвардійці.

У Хмельницькому патрульних викликали у гаражний масив на вулиці Вокзальній місцеві мешканці. У поліетиленовому згортку, який здався хмельничанам підозрілим, патрульні виявили зілля, походження якого мають встановити фахівці.

Чоловіка, який поводився підозріло, порушуючи при цьому вимоги комендантської години, побачили днями під час патрулювання у Кам’янці-Подільському нацгвардійці.

Під час спілкування з 40-річним кам’янчанином патрульні поцікавилися, чи має він при собі заборонені предмети або речовини. На це чоловік відповів ствердно, уточнивши, що має при собі три згортки з амфетаміном.

Чоловіка затримали та передали слідчим. Вага виявленої у чоловіка речовини становить близько 6 грамів, повідомили у пресслужбі в/ч 3053 Нацгвардії України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook