Новини
Інфраструктура

Понад 40 тисяч споживачів на Хмельниччині уклали угоди з компанією “Хмельницькгаз”

Проводити технічне обслуговування має право обрана власником чи балансоутримувачем компанія, що має всі необхідні дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин та механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. АТ “Хмельницькгаз” відповідає усім критеріям та пропонує свої послуги з проведення технічного обслуговування газових мереж.

А коли ви востаннє проводили технічне обслуговування газової системи домівки? Не відкладайте! Адже це – безпека вашої родини та будинку!

Наразі міжсезоння – найсприятливіший час, аби обрати ліцензовану  обслуговуючу  компанію  та заключити угоду на технічне обслуговування, наголошують у пресслужбі товариства.

Тож понад 40 тисяч подолян довірили свою безпеку саме АТ «Хмельницькгаз» – компанії з досвідом та висококваліфікованими спеціалістами.   

Хто ж відповідальний? 

Нагадуємо, що відповідальність за утримання внутрішньобудинкових систем газопостачання у справному стані та безпечне користування побутовими газовими приладами Правилами безпеки систем газопостачання покладено на власників (користувачів) житла. Тому саме від дотримання Вами вимог безпеки залежить Ваша безпека та безпека Ваших рідних і оточуючих.

Адже неналежний технічний стан газових приладів та можливі витоки газу на внутрішніх мережах є вкрай небезпечними та потребують обов’язкового періодичного контролю спеціалістів.

Тому, відповідно до чинного законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання у приватних будинках і квартирах  – несуть їх власники  та балансоутримувачі.

Хто має право проводити технічне обслуговування?

Проводити технічне обслуговування має право обрана власником чи балансоутримувачем компанія, що має всі необхідні дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин та механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. Крім того, ця компанія має бути забезпечена  відповідною матеріально-технічною базою та спеціально навченим персоналом.

Саме  АТ “Хмельницькгаз” відповідає усім зазначеним критеріям та пропонує свої послуги з проведення технічного обслуговування газових мереж.

Куди звертатися для укладання договору з АТ «Хмельницькгаз»?

 В разі бажання укласти договір на технічне обслуговування з “Хмельницькгазом” –  звертайтеся у 104. ua Клієнтський  простір за місцем проживання або телефонуйте  до контакт-центру  (067)  01 14 104.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook