Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому через пожежу евакуювали мешканців багатоквартирного будинку (ВІДЕО)

Любов до цигарок одного з мешканців будинку на вулиці Пілотській в обласному центрі призвела до пожежі, а рятувальникам та поліції довелося евакуювати людей з будинку через займання, що сталося у квартирі пенсіонера.

Пожежа у двоповерховому житловому багатоквартирному будинку сталася сьогодні, 10 травня, в пообідню пору. Чорний дим з вікна квартири на першому поверсі помітили сусіди, які відпочивали на подвір’ї. Поки мешканка будинку телефонувала на лінію «101», один  з чоловіків вибивав двері, оскільки диму ставало дедалі більше.

Постраждалого власника квартири, в якій сталася пожежа, рятувальники виносили на руках. Чоловік виявився малорухомим і сам не зміг покинути приміщення. За словами рятувальників, з будинку, де сталася пожежа правоохоронці врятували трьох осіб.

Як розповів один з патрульних, який перебував на місці пожежі, квартиру, в якій був винуватець пожежі, їм довелося шукати в суцільному диму, буквально навпомацки.

Як розповів пенсіонер, що спричинив пожежу, займання сталося через те, що він кинув на підлогу сірник, не помітивши, що той не все ще горить. Від сірника загорівся диван, потім почалося задимлення.

«Рідко курю в квартирі. Майже ніколи. Більше не буду…» – запевнив врятований пенсіонер.

За інформацією пресслужби ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook