Новини
Інфраструктура

Другий «газовий десант» Хмельниччини повернувся з деокупованого району на Київщині

Справої честі кожного газовика вважають відновлення доставки газу зруйнованим рашистами  містам та селам України в АТ «Хмельницькгаз». Днями газівники товариства успішно повернулися на рідне підприємство  з Бучанського району на Київщині, де з великою відповідальністю виконували непрості завдання по відновленню газопостачання.

З великим піднесенням та патріотизмом вже вдруге ми вирушали в Бучу.  Колеги-газовики  найвищої кваліфікації  з Кам’янця-Подільського, Старої Синяви, Красилова, Славути –  єдиною командою самовіддано працювали від світанку до сутінків. Адже знали, що нашої допомоги  з нетерпінням чекають люди, долі яких важко понівечені війною з рашистами, – розповідає беззмінний керівник групи Ігор Феринський, майстер Хмельницького відділення «Хмельницькгазу»

Хмельницькі газовики не перестають ділитися враженнями з колегами, адже такі поїздки залишають глибокий та незабутній слід в душі кожного.

Надзвичайно вражені мужністю та любов’ю до рідної землі наших людей! Навіть коли хата вщент зруйнована і, здавалося б, життя зупинилося – наші співвітчизники по цеглині починають все відбудовувати, саджати городи та радіти простим  речам: мирному небу, співу пташок, тихому світанку, – розповів Дмитро Печерик, майстер групи експлуатації мереж..

Українська газова родина у ці нелегкі для всіх часи випробувань – єдина та дружна, як ніколи. Тож без вагань на допомогу колегам з «Київоблгазу» прийшли газовики з «Вінницягазу», «Житомиргазу» та «Хмельницькгазу». Адже масштаби  руйнувань газової інфраструктури Київщини вражає, а  споживачі  з нетерпінням чекають повернення до цивілізованого життя  з природним газом.

Попередньо перед газовиками  проходили  саперні підрозділи , співробітники служб надзвичайних ситуацій, аби розмінувати  територію та провести необхідні роботи задля  проведення газонебезпечних робіт підвищеної складності.

Тож  і вони всі – справжні герої нашого часу,  які стоять єдиною командою на варті енергетичного та економічного фронту України. В той час, коли наші  Збройні Сили міцно тримають  фронт на передовій та  проявляють небачений героїзм  та жертовно боронять рідну  землю.

Пишаємося нашими колегами-газовиками, яким випала честь та надзвичайно велика відповідальність відновлювати доставку газу разом з київськими колегами. Адже нині маємо бути єдині, як ніколи та мобілізувати усі ресурси задля нашої якнайшвидшої Перемоги  над росією. Тому готові за першим покликом  вирушити на Харківщину, Чернігівщину чи Запоріжжя, аби допомогти  колегам та відновити  подачу газу українцям, – ділиться Михайло Юрченко,  голова правління  «Хмельницькгазу».

Наразі  «Хмельницькгаз», у тісній співпраці з Ірпінським відділенням АТ «Київоблгазу»  повністю  виконав поставлені завдання та провів аварійно-відновлювальні, ремонтні роботи на понад 700 об’єктах. А в селі  Мощун на Бучанщині, де проходила лінія фронту та вщент була зруйнована інфраструктура  внаслідок запеклих та тривалих бойових дій, зараз повністю відновлене газопостачання. І в цьому, без сумніву, – беззаперечна заслуга наших хмельницьких газовиків, що є  невимовною радістю та маленькою спільною перемогою газовиків та сільчан. 

Тому саме зараз маємо бути єдині, як ніколи, та розуміти, як важливо вчасно сплачувати за доставку газу та усі комунальні послуги. Адже ці кошти вкрай необхідні на забезпечення стабільної роботи газорозподільної системи та відновлення газорозподільної інфраструктури України, – зазначають у пресслужбі АТ “Хмельницькгаз”.

Тому лише разом ми – сила, яка здатна подолати найзапеклішого ворога та повернути країну до повноцінного життя.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook