Новини
Погода

Прогноз на 14 травня: на Хмельниччині очікують погіршення погодних умов

У суботу за прогнозами синоптиків в області, зокрема, у Хмельницькому, рівень небезпечності очікується жовтий. Пов’язано це з грозами, які можливі сьогодні в обласному центрі, та посиленням вітру, якого очікують як сьогодні, так і завтра. Вчорашній буревій наробив трохи лиха у Хмельницькому, тож будьте уважні, стежте за прогнозами  та не нехтуйте своєю безпекою.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – хмарно з проясненням, вночі короткочасний дощ, вдень без істотних опадів; вночі місцями гроза. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 19-24° тепла.

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці +15, вдень +20, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вранці +15, вдень +22, ввечері +17.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий сильний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вранці +16, вдень +21, увечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook