Новини
Погода

Синоптики показали проходження атмосферного фронту через Хмельницький (ВІДЕО)

Вчорашня негода, яка пройшлася Хмельницьким увечері, завдала чимало клопоту як мешканцям міста, так і рятувальникам. Атмосферний фронт, який рухався через обласний центр, зачепив лише один його край, проте й там похазяйнував як слід: пошкодив будинки, автомобілі, подекуди залишив людей без електрики.

Попри те, що візуально здавалося, що найбільше дісталося мешканцям мікрорайонів Виставка, Озерна та Заріччя, за повідомленнями рятувальників, у центрі міста негода теж добряче похазяйнувала.

Як ми уже повідомляли, під час вчорашнього буревію пошкоджень зазнав легковий автомобіль КІА, припаркований у дворі одного з будинків. Як уточнили в надзвичайників, сталося це на вулиці Кам’янецькій.

Допомога рятувальників знадобилася також у мікрорайоні Ракове. Тут дерево, падаючи на тротуар та житловий будинок, до всього, пошкодило ще й лінію електропередач.

Подібні проблеми з електролініями були й на вулиці Подільській. А на вулиці Героїв Майдану дерева звалило на проїжджу частину та тротуар, – повідомили у рятувальників.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології, вчора через Хмельницький проходив атмосферний фронт, який рухався з північного заходу. як це виглядало зблизька, синоптики показали на фото та у відео.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook