Новини
Суспільство

Діти Хмельниччини написали листи одноліткам, які постраждали від війни

Ініціатива, яку започаткував разом з сином начальник Хмельницької обласної військової адміністрації, принесла результат, якого очільник області навіть не очікував. На адресу військової адміністрації надійшло чимало листів від дітей Хмельниччини їхнім одноліткам, які постраждали від війни. Всі послання незабаром потраплять до адресатів.

Першого листа наприкінці квітня написав син начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія – 9-річний Захарій. У ньому хлопчик розповідав незнайомому однолітку про своє життя до війни та про те, як воно змінилося після 24 лютого.

Тепер постійно виють сирени, мама завжди сумна, а тато завжди на роботі. Але я знаю, тобі ще важче. Ти втратив свій дім і змушений був поїхати та залишити свої речі, свої іграшки, свої книжки… – було написано у листі Захарія.

Його Сергій Гамалій виклав у своєму телеграм-каналі та закликав дітей Хмельниччини послідувати прикладу сина та написати листа дітям з Харкова, Маріуполя та інших міст та сіл, що постраждали від агресії росіян. Листи, передані в обласну військову адміністрацію, обіцяв передати адресатам.

І от на адресу Хмельницької ОВА почали надходити листи від дітей з усієї області.

Зізнаюсь: коли ми із Захарієм запрошували дітлахів із Хмельниччини приєднатися до написання листів своїм одноліткам із гарячих регіонів, навіть не уявляли, що все набере таких масштабів! – поділився емоціями Сергій Гамалій та процитував кілька листів:

«Мене звати Влад, і я з Хмельницького. Я завжди буду радий тебе бачити, протягую тобі руку дружби, тримайся, ти сильний!»

«Любий друже! Я знаю, що в цей складний час ти можеш бути не вдома, але війна закінчиться, і з тобою залишаться справжні друзі…»

Це тільки кілька речень із величезної кількості листів, що надійшли нам в ОВА, які я вирішив показати вам, які неймовірні наші діти! – написав Сергій Гамалій.

Та пообіцяв, що усі листи разом зі смаколиками незабаром потраплять до адресатів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook