Новини
Події

У Славуті влаштували благодійний концерт на підтримку пораненого бійця

Благодійний концерт «Мистецтво заради життя», який влаштували для збору коштів на підтримку славутчанина – важкопораненого військового Збройних Сил України Михайла Юрчука – відбувся вчора, 14 травня. Не обійшлося під час концерту і без несподіванок.

На концерті виступили вихованці та викладачі Славутського Будинку дитячої творчості. Вони подарували глядачам низку яскравих пісенних та танцювальних композицій, а також презентували виставку власних виробів.

На концерті збирали кошти на лікування славутчанина Михайла Юрчука, який на війні втратив руку і ногу. Зараз боєць перебуває у госпіталі. Його стан стабільний, але лікування триває.

Під час концерту хвилиною мовчання вшанувати усіх полеглих, які загинули за волю України.

Неочікуваним став виступ давнього друга Славути – бургомістра польського міста-побратима Голенюва Роберта Круповіча, який саме цього дня привіз до Славути чергову гуманітарну допомогу.

Ми приїхали сюди, щоб віддати честь і шану українським мужнім воїнам. Прошу українців завжди пам’ятати, що ви маєте друзів у Польщі, які можуть вам допомогти. Впевнений, що перемога над нашим спільним ворогом – російським окупантом – скоро настане! – сказав Роберт Круповіч.

Збір коштів на лікування бійця триває. Номер карти Михайла Сергійовича Юрчука – 5167 9856 6099 1555, – повідомили у пресслужбі міськвиконкому Славути.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook