Новини
Суспільство

Будинок у “бочці” облаштували в селі біля Хмельницького (ВІДЕО)

Від початку повномасштабної війни ситуація з орендою житла у Хмельницькому змінилася не на краще. Винайняти квартиру стало, подекуди, удвічі дорожче. Навіть ті, хто готовий платити більше, не завжди можуть знайти житло. Тому все частіше на сайтах оголошень з’являються «креативні» варіанти. Одне з таких помешкань облаштували у селі, що межує з Хмельницьким.

На Хмельниччині наразі проживає понад 140 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Майже 40 тисяч оселилися у Хмельницькій міській тергромаді. Орендувати житло наразі – практично неможливо. А за тими, хто піднімає ціни, пильно стежать активісти та навіть посадовці. Тому й з’являються вигадники, які пропонують нестандартні та оригінальні варіанти.

Розташоване помешкання у величезній залізній бочці, схожій на цистерну, у селі Лісові Гринівці. Тут є все необхідне для життя – туалет, кухня з електричною плиткою та кімната на два ліжка з телевізором. З початком війни грубку, якою опалюється помешкання, переобладнали під дрова.

Власники кажуть: переживали, що, можливо, доведеться і самим там жити. Та наразі здають житло тим, кому зовсім нікуди подітися. За кілька днів помешкання знайшло тимчасових мешканців. Нові орендарі – гості зі столиці. Кажуть, головне – тут тихо і варіант – економний. А згодом, коли з’являться кошти, шукатимуть щось більш “традиційне”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook