Новини
Надзвичайні події

Ще одна квартира у багатоповерхівці горіла у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Двічі за день хмельницьким рятувальникам довелося виїздити на виклики до багатоповерхівок та приборкувати вогонь, що охопив балкони двох квартир. Горіли помешкання у 9-поверхівках у мікрорайонах Виставка та Гречани.

Нагадаємо, про пожежу в будинку на вулиці Гонгадзе, яка сталася сьогодні вранці, повідомили хмельничани через соцмережі. Горіла квартира, розташована на другому поверсі багатоповерхового багатоквартирного будинку.

Хмельничани припускали, що зайнятися балкон (саме там активно горіло) міг через недопалок, кинутий недбалими сусідами з горішніх поверхів. У рятувальників причину займання встановлюють. Власник квартири, який здавав помешкання в оренду та дізнався про пожежу від сусідів, наразі підраховує збитки.

Вдруге виклик про пожежу у багатоповерхівці на проспекті Миру рятувальники отримали після обіду. Знову горіло у 9-поверховому будинку, проте цього разу – на 8 поверсі.

І знову в полоні вогню опинився балкон помешкання. Аби загасити вогонь, рятувальникам довелося використовувати спецтехніку. Власниця квартири на момент пожежі перебувала за містом. Мешканців сусідніх квартир з будинку евакуювали.

У цьому випадку займання від недопалка, який потрапив на балкон через відчинене вікно, у рятувальників підтвердили.

Рятувальники закликали хмельничан та гостей міста, які полюбляють курити на балконах та у квартирах, бути уважнішими з недопалками та не кидати їх, не загасивши з горішніх поверхів. І загалом – не мати звички кидати будь-яке сміття з вікон. Власникам квартир, йдучи з дому, варто зачиняти вікна на балконах, аби уникнути біди через недбалих сусідів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook