Новини
Кримінал

План “Перехват” оголосили на Шепетівщині, щоб затримати підозрюваного у вбивстві

Аби затримати раніше судимого мешканця села на Шепетівщині, якого підозрюють в умисному вбивстві та замаху на вбивство, правоохоронці протягом 12 годин прочісували лісосмуги та проводили обстеження населених пунктів на території району. Чоловік, який важко поранив колишню співмешканку та вбив її сина, намагався втекти від правосуддя на автівці. На території району оголошували план “Перехват”.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, подвійний злочин, в якому підозрюють раніше судимого за грабіж, поєднаний з насильством, 47-річного селянина, стався в ніч з 19 на 20 травня. Додому до колишньої співмешканки підозрюваний прийшов, аби з’ясувати стосунки. Під час конфлікту, який виник між ним та потерпілою, чоловік вдарив жінку ножем у груди та побив її. На захист матері кинувся 22-річний син, якому нападник завдав ножових поранень, що призвели до смерті.

З місця злочину підозрюваний тікав на власному автомобілі. Його знайшли покинутим в одному з сусідніх сіл. Згодом, в результаті оголошеного в районі плану “Перехват”, знайшли і підозрюваного.

Потерпіла перебуває у лікарні у важкому стані. А щодо її кривдника, якому вже оголосили про підозру, відкрите кримінальне провадження. Розслідування триває.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook