Новини
Погода

Погода на 22 травня: на Хмельниччину йде похолодання

У неділю, 22 травня, на Хмельниччині знову обіцяють вітряну погоду. Сьогодні, попри оголошення штормового попередження, день минув майже спокійно – з хмарами, вітром, але без граду та грози. Завтра суттєвих опадів в області синоптики не обіцяють, а от повітря стане відчутно холоднішим.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря: вночі 7-12° тепла,  вдень 12-17° тепла.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Хмельницькому буде зберігатися похмура погода. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температура повітря вранці +13, вдень +15, ввечері +12.

Небо у Кам’янці-Подільському цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +18, ввечері +15.

Хмари у Шепетівці закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Температура повітря вранці +19, вдень +23, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook