Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині буревій зігнав водіїв з траси (ВІДЕО)

Два дні поспіль погода підносить неприємні “сюрпризи” мешканцям Хмельниччини. Вчора ламала дерева у маєтку “Самчики”, сьогодні змусила водіїв з’їхати з дороги та чекати, поки втихне буря, на узбіччі. Також вчора на території області бачили пиловий вихор, який дехто переплутав зі смерчем.

Відео з ділянки дороги між Шепетівкою та Старокостянтиновом поширили у соцмережах. Потужний вітер підняв у повітря так багато пилюки, що водії змушені були зупинитися та чекати на узбіччі.

Також вчора під час буревію на одній з трас області бачили невеликий “смерч” з пилюки.

Крім поваленої 200-річної липи та ще кількох дерев у маєтку Самчики на Старокостянтинівщині, наслідки негоди – повалені на дорогу дерева – в цій же громаді рятувальники вчора ліквідовували неподалік села Григорівка. В самому селі вітром пошкодило дах на приміщенні школи. Прибрали поламаний шифер та замінили його надзвичайники.

Прибирали повалені дерева також поблизу села Слобідка у Розсошанській громаді, у Хмельницькому – на вулиці Староміській та на вулиці Данила Галицького у Кам’янці-Подільському.

В обласному центрі також постраждав від негоди будинок на вулиці Лук’яненка – дерево впало на дах, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook