Новини
Погода

Погода на 23 травня: на Хмельниччині обіцяють дощі

Тиждень на Хмельниччині почнеться з не дуже весняною погодою. Повітря, як і напередодні, буде прохолодне, вітер стихне, натомість очікується невеликий дощ. За прикметами, працювати на землі цього дня заборонено, оскільки вона повинна відпочивати. Натомість можна йти у ліс – збирати трави, яким приписують особливу цілющу силу. Але пам’ятайте: наразі на Хмельниччині прогулянки у лісі дозволені лише пішки, багаття розводити – заборонено.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – хмарно з проясненням часом невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 12-17° тепла.

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Вранці та вдень очікується дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора.  Температура повітря вранці +10, вдень +15, ввечері +12.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.  Температура повітря вранці +11, вдень +15, ввечері +16.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Нічний дрібний дощ до ранку може посилитися, але незабаром повинен припинитися. Температура повітря вранці +10, вдень +15, увечері +13.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook