Новини
Дозвілля

Де роблять гарний манікюр у Хмельницькому?

Бути гарною – прагне кожна жінка. Доглянуті руки з акуратними нігтиками вважаються візитівкою справжньої леді. Адже саме з невеликих деталей і складається образ жінки. Знайти хорошого майстра манікюру у Хмельницькому – справжній квест. Насправді майстринь багато, але справжніх профі у своїй справі – одиниці.

Звичайно, можна ходити до різних спеціалістів нігтьового сервісу і методом спроб та болючих помилок все ж знайти того, хто задовольнить всі ваші потреби та бажання. Але краще, дешевше та безпечніше одразу потрапити до професіонала з манікюру на barb.ua.

Топ-5 майстринь манікюру у Хмельницькому

Ірина Решовська

Ірина вважає, що будь-які нігті можуть виглядати гарно. Головне над ними трішки почаклувати. Досвід роботи, а він складає більше ніж 20 років, дозволяє робити це вправно і впевнено. Більшість жінок, які хоч раз потрапили до майстрині, стають її постійними клієнтами. Але номером майстрині не розкидаються, ним діляться лише з дуже близькими подругами. В салоні Ірини завжди приємна позитивна, майже по-домашньому затишна атмосфера – тут розслабляєшся та набираєшся сил.

Оксана Климанська

Оксана – талановита майстриня, яка має вміння бачити і творити. Вона не працює за шаблонами, підкреслює індивідуальний стиль клієнтів, тонко відчуває бажання і настрої. Володіє провідними техніками манікюру. Підкорила клієнтів неординарністю, професіоналізмом, скрупульозністю та відмінним смаком. До неї охоче повертаються всі, хто хоч раз мав можливість скористатися її послугами.

Людмила Литвинюк

Людмила впевнена, що запорукою гарного манікюру, який буде триматися впродовж трьох-чотирьох тижнів, є скрупульозність та використання якісних матеріалів. Вона зробила щасливою не одну клієнтку. Будь-яку проблему з нігтями вона сприймає як виклик. Майстерності в Людмили вистачає, щоб перетворити руки жінки у предмет гордості. Сама майстриня – приємна, весела та інтелігентна, з нею легко спілкуватися.

Олена Новікова

Для Олени манікюр – це не лише робота, а й спосіб зробити жінок трішечки щасливішими. Вона змінює техніки в залежності від того, що потрібно шкірі та нігтям. По-справжньому розуміється на гель-лаках, любить рідкісні незвичайні кольори. Працює інструментами, як справжній митець, вкладаючи в роботу душу. Покриває нігті настільки бездоганно, що фото з будь-яким збільшенням виглядають, як після серйозного фотошопу.

Лілія Бессонова

Лілія справді любить свою роботу. Завжди дотримується правила: «Краса повинна бути без шкоди для здоров’я». Використовує стерильні інструменти, перевірені та сертифіковані матеріали. З легкістю запропонує 10 відтінків червоного, синього, будь-якого кольору лаку і порадить саме той, який буде виглядати ідеально на ваших ручках.

Індустрія краси розвивається досить швидко. Адже кожна жінка, незалежно від віку та соціального статусу, бажає завжди залишатися привабливою. Виглядати гарною й доглянутою не так вже й складно. Потрібно лише знайти хороших спеціалістів, які подбають про шкіру, волосся, зроблять гарну зачіску, манікюр, макіяж. У Хмельницькому достатня кількість салонів краси, але довіряти свою красу та здоров’я варто лише перевіреним.

Топ-5 салонів краси у Хмельницькому

Your Space

У цьому салоні працюють одні з найкращих майстрів міста. В одному місці ви зможете підстригти та пофарбувати волосся, відкоригувати вії, брови та губи з використанням новітніх технік, привести до ладу свої ніжки, нанести святковий макіяж та ще багато чого. В салоні працює доброзичливий привітний персонал, панує затишна атмосфера. Тут ви зможете по-справжньому розслабитися з користю для себе.

Карамель Lu

Один з найкращих салонів краси в Хмельницькому. Одразу привертає увагу неповторний стиль. Розкішний інтер’єр поєднується з гостинністю персоналу. Карамель Lu – це ніби лабораторія краси, в якій панує дівоча атмосфера. Хоча й чоловіків зустріти можна доволі часто. Тут великий спектр послуг працюють, професіонали високого рівня, які постійно підвищують свою кваліфікацію.

Spa Relax

Престижний салон краси, потрапивши до якого, виникає бажання повністю віддатися у руки професіоналам. Тут вам вдасться відвідати спеціалістів відразу кількох б’юті-напрямків, що допоможе заощадити багато часу. Абсолютно всі матеріали мають сертифікати якості і відповідають найвищим стандартам. Майстри салону завжди з радістю допомагають клієнткам знайти свій неповторний образ, дають правильні поради і роблять все, щоб мрії про красиву зовнішність збувалися. Прийшовши сюди одного разу – залишитесь назавжди.

Територія краси

В цей салон краси приходять, щоб змінити зовнішність, підкреслити індивідуальність, розслабитися та відпочити від буденної метушні. Косметологи, фахівці nail-сервісу, візажисти та перукарі-стилісти не залишають поза увагою жодну, навіть найменшу, деталь, майстерно підкреслюють переваги та вміло приховують недоліки. Салон Територія краси – це шанобливе ставлення до своїх клієнтів, адже кожен має право доторкнутися до світу краси.

М’ята

Це справжній острівок здоров’я, краси та естетичної насолоди. Тут можна зробити модну зачіску, відкоригувати брови, позбавитися небажаного волосся, зробити манікюр та макіяж. В салоні працюють з кожним клієнтом індивідуально. Адже лише так можна підібрати неповторний образ та стиль, підкреслити природню красу. Салон краси М’ята допоможе вам виглядати завжди красивою та доглянутою.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook