Новини
Погода

Погода на 24 травня: на Хмельниччину йде потепління

Лише на кілька днів і на кілька градусів, але, за прогнозами синоптиків у Хмельницькій області погода покращиться. На завтра обіцяють переважно ясний день без опадів. За старими прикметами 24 травня вважається показником погоди для всього літа. Якщо мокро, то і все літо буде мокрим, і навпаки. Вечірній туман, який розійдеться до сходу сонця, обіцяє негоду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – хмарно з проясненням часом невеликий дощ. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла,  вдень 12-17° тепла.

Небо у Хмельницькому буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +19, ввечері +15.

Безхмарним буде ранок у Кам’янці-Подільському. Вдень небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +21, ввечері +17.

Небо у Шепетівці буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +13, вдень +19, увечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook