Новини
Суспільство

13-річного “мандрівника” з Рівненщини правоохоронці Нетішина відправили додому

Мешканець одного із сіл в Рівненській області подолав пішки 25 кілометрів, йдучи в гості до родичів, котрі мешкає на Хмельниччині. Зупинили “мандрівника” у Нетішині, завдяки небайдужій місцевій мешканці, яка нагодувала малого та повідомили про нього правоохоронців. Тепер хлопчиком та його сім’єю опікуватимуться відповідні служби.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, малий авантюрист планував дістатися до села Комарівка, що на Славутчині. Від свого рідного села у Рівненській області до Нетішина хлопець пішки подолав понад 25 кілометрів – без їжі та води.

Лише у Нетішині йому на шляху трапилася небайдужа бабуся, яка не лише нагодувала малого, а й повідомила про “мандрівника” поліцію. 76-річна жінка пояснила, що просто не могла пройти повз голодного, втомленого та брудного хлопчика.

Як з’ясувалося, рушив у мандри підліток не від гарного життя – родина його наразі перебуває у складних життєвих обставинах.

До повернення Юрка в рідне село долучилися правоохоронці з Острога. А малий “мандрівник” пообіцяв, що більше не рушить в подорож без дорослих.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook