Новини
Кримінал

Мешканцю Ярмолинеччини дали 7 років в’язниці за вбивство знайомого

Запідозривши односельця в крадіжці телефона, молодик, перебуваючи під впливом алкоголю, жорстоко побив майже втричі старшого чоловіка. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер. Спокутувати свій злочин 18-річному юнакові доведеться за ґратами. Суд присудив йому 7 років позбавлення волі.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, події відбувалися у листопаді минулого року у селі Проскурівка, що в Ярмолинецькій громаді Хмельницького району.

На “розбірки”з односельцем молодий чоловік рушив після застілля. Вдома його не знайшов, проте, скерований дружиною загиблого, яка можливо, не здогадувалася, з якою метою молодик шукає її чоловіка, рушив на околицю села. Там і знайшов односельця, та одразу почав розмову про нібито вкрадений мобільний. 53-річний чоловік свою причетність до зникнення телефона заперечував, тож юнак почав його бити.

Судмедексперти нарахували на обличчі загиблого сліди близько двох десятків ударів кулаком. Смертельною стала відкрита рана носа. Через масивну кровотечу чоловік захлинувся та помер.

Ярмолинецький районний суд, розглянувши матеріали справи, визнав підсудного винним та присудив йому, крім 7 років та 2 місяців ув’язнення, виплатити майже 60 тисяч гривень шкоди братові загиблого.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook