Новини
Погода

Погода на 26 травня: на Хмельниччині знову буде вітряно

Четвер на території Хмельницької області обіцяє бути неспокійним. Синоптики прогнозують різні атмосферні прояви: мінливу хмарність, дощі, грози. Крім того, вітер посилиться до 15-24 метрів за секунду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області –мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вночі гроза. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 20-25° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці +14, вдень +21, ввечері +18.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці +15, вдень +23, ввечері +20.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вранці +14, вдень +20, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook