Новини
Погода

Погода на 27 травня: на Хмельниччині – хмарно та без опадів

Останній робочий день тижня гарної погоди мешканцям Хмельниччини не подарує. Майже весь день мине під хмарами, натомість опадів синоптики не обіцяють. У давнину вважалося, що після 27 травня закінчуються будь-які холоди і погода стає по-справжньому літньою.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – Мінлива хмарність без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 20-25° тепла.

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +17, вдень +23, ввечері +19.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів. Температура повітря вранці +18, вдень +25, ввечері +23.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Увечері йтиме дрібний дощ. Температура повітря вранці +16, вдень +22, увечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook