Новини
Суспільство

Допомогу на схід та військовим відправили з Кам’янця-Подільського (ФОТО)

Спільно з волонтерами з Хотина у Кам’янці-Подільському зібрали та відправили в “гарячі” регіони країни речі, необхідні як цивільному населенню, так і військовим, котрі захищають Україну. За словами міського голови Кам’янця-Подільського, громади працюють щодня заради того, щоб у всіх нас було “завтра”.

Про чергову партію зібраної та відправленої допомоги Михайло Посітко повідомив у своєму телеграм-каналі.

Усі в роботі, допомозі армії, потерпаючим. Щодня – до сотні потреб. Офіційних та з соцмереж, дзвінків матерів, дружин бійців. Але все охопити, звісно, неможливо, – прокоментував міський голова.

За останні дні спільно з волонтерами Хотина з Кам’янця-Подільського допомогу доправили у місто Лисичанськ Луганської області. У вантажі – харчі, вода, спецрозчин для знезараження води, засоби гігієни.

Сьогодні – нашим військовим на Полтавську область медикаменти і перев’язувальні. Учора – Харків 1,5 тонни і на Сєвєродонецьк – більше тони, – додав міський голова.

Також у місті працюють з особистими зверненнями. Опрацьовують потреби щодо ліків, військового спорядження, амуніції. Постійно збирають благодійні внески на допомогу армії.

Цього тижня для потреб тероборони також придбали за майже 120 тисяч гривень бюджетних коштів офісне приладдя, 500 лопат, 23 ножівки, шини, спецпристрої, два прилади безперебійного живлення, роутер тощо.

Відправляємо польові телефони, які шукали чи “не усім світом”. Плануємо ще кілька автомобілів наступного тижня, вантажів. Дякую усім! – написав міський голова.

Нагадаємо, у Хмельницькому рішенням виконкому для потреб тероборони виділили понад мільйон гривень: на придбання літнього одягу та виплату матеріальної допомоги.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook