Новини
Суспільство

Ще три чергові дитячі садочки запрацюють у Хмельницькому

До звичного режиму роботи в обласному центрі повертаються ще три дошкільних навчальних заклади. Донедавна у Хмельницькому працювало 11 чергових дитсадків. Їх відвідували близько півтори тисячі дітей. Тепер ця кількість зросте до двох тисяч. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

Вони розпочнуть роботу в очному режимі, будуть працювати в травні, червні. Можливо, працюватимуть і в липні. Це три дитячих садочки у різних мікрорайонах і станом на сьогодні у нас працюватиме вже 14 дитячих садків, – прокоментував рішення виконкому Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, у Хмельницькому після початку війни дошкільні навчальні заклади відкривали поступово. Спочатку відкрили три чергові дитсадки – для дітей працівників критичної інфраструктури та правоохоронців. Наразі ці обмеження зняті, і ДНЗ можуть відвідувати ті діти, батьки яких працюють та не мають з ким залишити малих.

За словами виконувачки обов’язків директора міського Департаменту освіти Ольги Кшановської, аби дитину взяли у черговий дитсадок, батьки мають принести документи, які підтверджують їх зайнятість.

Ми їх записуємо, але це не значить, що завтра вони зможуть потрапити у садочок. Інколи для зарахування потрібно відкривати додатковий заклад. Коли з’являються місця, ми інформуємо батьків, – прокоментувала Суспільному Хмельницький Ольга Кшановська.

За інформацією МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook