Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому тимчасово змінять маршрути руху для 10 тролейбусів

Через ремонт дороги, який триває від учора, 27 травня, до середи, 1 червня, у Хмельницькому частково обмежили рух транспорту на частині вулиці Староміської. А з 30 травня по 1 червня громадський та приватний транспорт тут не їздитиме взагалі. Натомість на вулицях Героїв Майдану, Свободи, Подільській та Кам’янецькій (між Подільською та Староміською) електротранспорту суттєво побільшає.

Оскільки вулицею Староміською у різні мікрорайони Хмельницького роз’їжджається десяток тролейбусів, через перекриття цієї “розв’язки” у комунальному підприємстві “Електротранс” внесли корективи в маршрути громадського транспорту.

Так, тролейбуси, що курсують за маршрутами №№ 11 та 11а, рухаючись від “Катіону”, з вулиці Кам’янецької робитимуть коло через центр міста такими вулицями: Героїв Майдану – Свободи – Подільська – Кам’янецька. Далі – за звичним маршрутом.

  • Тролейбус №12 з вулиці Кам’янецької повертатиме на Героїв Майдану, далі – на Свободи, далі – рухатиметься за маршрутом №2а.
  • Тролейбус №15 рухатиметься за маршрутом 15а.
  • Тролейбус №16 з вулиці Кам’янецької повертатиме на Героїв Майдану, далі – вулицями Свободи та Подільською виїжджатиме на Кам’янецьку, звідки їхатиме за своїм маршрутом у Гречани.
  • Тролейбус №17 з вулиці Кам’янецької також повертатиме на Героїв Майдану, далі – по Свободи, Подільській виїжджатиме на Кам’янецьку, звідки рухатиметься за своїм маршрутом.
  • Тролейбус №18 з вулиці Кам’янецької їхатиме Подільською, Свободи, Проскурівською, Старокостянтинівським шосе, далі – за своїм маршрутом.
  • Тролейбус №8 робитиме ще більше коло: з вулиці Кам’янецької – по Подільській, Шевченка – до автостанції №2 і назад – вулицями Шевченка, Подільською на Кам’янецьку і далі за своїм маршрутом.
  • Тролейбус №8а рухатиметься так: Кам’янецька – Подільська – Свободи, далі за маршрутом №1;
  • Тролейбус №57 з вулиці Кам’янецької – по Подільській, Свободи, Проскурівській, Старокостянтинівському шосе, далі – за своїм маршрутом.

У КП “Електротранс” також звертають увагу пасажирів на те, що тролейбуси №20 та №57 з 30 травня по 1 червня на маршрути не виходитимуть.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook