Новини
Суспільство

У Волочиську з незаконного продажу вилучили 9 кілограмів тютюну

Під час перевірки ринку у місті Волочиськ Хмельницького району правоохоронці спільно з бійцями добровольчого формування місцевої тергромади виявили кіоск, де відбувалась незаконна реалізація тютюну.

Пофасований у пакети тютюн, загальною вагою 9 кілограмів, правоохоронці вилучили. На продавця склали два адміністративні протоколи. Їх направили на розгляд до Волочиського районного суду, повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Відповідно до складених адміністративних протоколів, у випадку доведення вини громадянина, який торгував тютюном, йому загрожує:

  • за порушення порядку провадження господарської діяльності – штраф від 20 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції.
  • за зберігання або транспортування тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка – штрафу від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією таких виробів.

Стокове зображення від Depositphotos

Нагадаємо, через вторгнення російських військ в Україну компанія “Філіп Морріс” тимчасово ввозитиме в Україну тютюнові вироби в упаковці країн ЄС.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook