Новини
Інфраструктура

Через ремонт дороги у центрі Хмельницького перекрито рух

Протягом дня частина вулиці Соборної у Хмельницькому буде недоступна для будь-якого транспорту. Водіям, які планують їхати через центр міста, варто планувати свої маршрути так, щоб не створювати пробок та заторів на, і без того перевантаженій, вулиці Вайсера.

Нагадаємо, тролейбуси, які їдуть з Південно-Західного мікрорайону у напрямку Озерної, а також в інші районі міста, від учора курсують за зміненими маршрутами – в об’їзд вулиці Староміської. Вчора  на під’їзді до місця ремонту вулиця Соборна ще була повністю доступна для проїзду транспорту, сьогодні ж її частково перекрили – на перехресті з вулицею Вайсера.

Водіям, які були не готові до зміни маршрутів і побачили на шляху обмежувальні конуси та знаки, доводиться перелаштовуватися «на ходу» та рушати в об’їзд. Маршрутки, які раніше їхали прямо та повертали біля «Юності», також об’їжджають перекриту ділянку дороги по Вайсера.

Дехто з водіїв, яким «дуже треба», намагаються «прорватися» через перепони, проте за цим пильнують патрульні, які періодично з’являються на перекритому перехресті. З особливо наполегливими водіями проводять роз’яснювальну роботу.

На більшій частині Староміської залатають вибоїни. А ділянку від Соборної до Кам’янецької ремонтуватимуть суцільною картою.

Було дуже багато пошкоджень і тріщин, деформацій, просто ямковим ремонтом там вже не допоможеш. Тому вирізали одну велику «карту», від однієї вулиці до іншої. А решту вулиці Староміської пройдемо дрібнішими «картами», – пояснює Володимир Шваєнко, в. о. директора КП БРЕД.

Вчора комунальники проводили підготовчі роботи. Асфальтувати дорогу почали сьогодні. Планують завершити ремонтні роботи на Староміській завтра, 1 червня, – йдеться в сюжеті МТРК Місто.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook