Новини
Суспільство

Хмельниччина продовжує зазнавати втрат на фронті

У Хмельницькому попрощалися з бійцем-добровольцем, який загинув у боях з російськими окупантами на Донеччині. Звістку про загибель ще одного військового отримали у Новоушицькій громаді.

Вчора у Хмельницькому в останню путь проводжали Сергія Бецала. В перший день підступного вторгнення росіян в Україну він пішов добровольцем на фронт, аби боронити Україну.

Пам’ятаймо завжди, що цей воїн більше до нас не прийде, він більше нас ні про що не попросить: ні про ліки, ні про розраду, ні про підтримку, ні про будь-які матеріальні речі. Але сьогодні він просить, щоб ми молилися за його душу, – сказав на церемонії прощання з загиблим бійцем військовий капелан 19 ракетної бригади Даниїл Тарнавський.

Сергій Бецал загинув 25 травня під час бою на Донеччині, у селі Мар’янівка. У жовтні йому мало виповнитися 47 років. Поховали бійця у мікрорайоні Гречани.  

Звістку про загибель земляка отримали вчора у Новоушицькій тергромаді. 27 травня внаслідок ракетного удару по полігону Нацгвардії у Дніпрі загинув Василь Кухар, уродженець села Шебутинці. 15 квітня йому виповнилося 23 роки.

Про дату та місце прощання з загиблим військовим буде повідомлено додатково.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook