Новини
Кримінал

Злодія, який обікрав переселенців, судитимуть на Хмельниччині

Матеріали справи щодо “діяльності” злодія-гастролера, який обікрав переселенців з Донеччини у місці тимчасової ночівлі, передали до суду. Раніше судимому мешканцю Дніпропетровщини за крадіжку в особливо великих розмірах загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією всього майна.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, події відбувалися наприкінці квітня у Славуті, де шукала прихистку переселенка з Донеччини. Зупинившись на ночівлю в одному з соціальних притулків, жінка згодом виявила, що сумку з усіма заощадженнями її сім’ї викрали. Із заявою про крадіжку потерпіла звернулася до поліції.

Піймати крадія вдалося на одному з блок-постів у Летичеві, коли він намагався втекти за межі області. Як з’ясувалося, мешканець Дніпропетровщини, який раніше вже мав проблеми із законом, зупинився на ніч у тому самому притулку, де, скориставшись нагодою, поцупив чужі речі.

Викрадені кошти повернули власниці, а крадія відправили під варту до кінця розслідування. Слідство по справі наразі завершене, матеріали справи передані до суду.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook