Новини
Погода

Погода на 3 червня: на Хмельниччині прогнозують погіршення погоди

За прогнозами синоптиків у п’ятницю, 3 червня, на території Хмельниччини знову варто очікувати дощів вдень та грози вночі. До опадів може додатися поривчастий вітер, тож вікна на ніч краще закривати. Температура повітря буде літньою, як і напередодні.

Сьогодні мешканцям Хмельниччини, як і вчора, оголошували штормове попередження. За погодою на території області синоптики уважно стежать, повідомляючи то про грім на північному заході області, то про наближення дощу до Кам’янця. Над Хмельницьким поривчастий вітер вже пронісся, не завдавши, на щастя, особливої шкоди.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом завтрашнього дня в області – мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, вдень без опадів. Вночі місцями гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 10-15° тепла, вдень 21-26° тепла.

За даними сайту sinoptik.ua прогноз на завтра такий.

У Хмельницькому на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +22, ввечері +18.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +24, ввечері +21.

Від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишиться й згадки – до самого вечора у Шепетівці буде триматися ясна погода. Без опадів. Температура повітря вранці +16, вдень +22, увечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook