Новини
Офіційно

Нового голову Шепетівської РДА призначив президент

Понад місяць пустувало крісло голови Шепетівської райдержадміністрації після того, як 30 квітня поточного року президент України підписав розпорядження про звільнення з цієї посади Анатолія Катеренчука та призначення його на посаду голови Хмельницької районної державної адміністрації. Сьогодні глава держави підписав ще один документ, яким призначено нового керівника Шепетівської РДА.

Відповідно до підписаного президентом розпорядження, відбулася кадрова ротація між Шепетівською райрадою та Шепетівською РДА, оскільки новий очільник райдержадміністрації – Олексій Глушаков – до цього працював на посаді заступника голови районної ради. На цю посаду він був призначений 11 грудня 2020 року.

Як зазначено на сайті Шепетівської районної ради, Олексій Глушаков народився 24 жовтня 1976 року в місті Остріг Рівненської області. Має дві вищі освіти: у 2007 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування у Рівному, у 2014-му – Хмельницький університет управління та права. Служив у лавах ЗСУ, працював слюсарем, менеджером, Охоронцем, майстром з ремонту реакторно-турбінного устаткування, начальником дільниці з ремонту реакторно-турбінного устаткування, заступником начальника з технічних питань. З червня по серпень 2015 року був помічником-консультантом народного депутата України Нечая Ф.Ф. З серпня 2015 по грудень 2020 – на посаді начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області. Одружений, має доньку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook