Новини
Погода

Погода на 4 червня: незначні опади прогнозують на Хмельниччині

Холодний атмосферний фронт, який вчора в  другій половині дня проходив Хмельниччиною, досить нерівномірно полив дощем область. В результаті кількість опадів за даними метеостанцій склала від 0.0 мм до 26 мм, вітер посилювався до 18 м/с, в окремих населених пунктах відмічався град. Незначні опади і помірний вітер синоптики прогнозують і на завтра.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в суботу, 4 червня, в області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вдень місцями гроза. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 23-28° тепла.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +18, вдень +24, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +19, вдень +25, ввечері +20.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Шепетівці до кінця дня. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вранці +18, вдень +24, увечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook