Новини
Кримінал

Відмовився заплатити за роботу: на Городоччині вбито людину

У Хмельницькому районі поліцейські оперативно затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого, якому допомагав по господарству. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Подія трапилась в ніч з 30 на 31 травня в Городку в одному з приватних будинків по вул. Січових Стрільців. 43-річний чоловік за оплату допомагав 75-річному господарю по господарству. Зі слів затриманого, господар відмовився заплатити за виконану роботу, на основі чого між чоловіками виник конфлікт. Під час суперечки один з них побив іншого. Від отриманих травм потерпілий помер. Після скоєного зловмисник втік з місця події.

Тіло постраждалого знайшли родичі 4 червня й одразу ж викликали поліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького районного управління. Тієї ж доби працівники поліції встановили особу нападника. 43-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, був затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції вже оголосили затриманому про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook