Новини
Дозвілля

Танцювальний майстер-клас провів у Хмельницькому відомий хореограф (ВІДЕО)

Майстер-клас з хореографії відбувся у середмісті Хмельницького. У сквері імені Шевченка діти переймали ази сучасного танцю від Сергія Костецького. Водночас учасники дійства збирали кошти на обладнання для військових. Завершилася майстерка патріотичним флешмобом.

Переможець проєкту «Танці з зірками», організатор «Майдансу» Сергій Костецький ненадовго повернувся у рідне місто. Спілкування з дітьми під час війни він вважає однією зі своїх місій.

Те, що ми спілкуємося українською, під українські пісні робимо флешмоби, – це теж підбадьорює. І не тільки дітей, а й дорослих, – поділився враженнями хореограф.

До майстер-класу долучилися не лише новачки, а й хмельничани, які давно займаються танцями, проте не впустили нагоди повчитися чомусь новому у відомого хореографа.

Також під час майстер-класу хмельничани та гості міста долучилися до збору коштів на обладнання для військових. За символічну суму всі бажаючі могли придати печиво, прикрашене патріотичними малюнками з котиками. Менше ніж за годину вдалося зібрати 1300 гривень. Завершився майстер-клас патріотичним флешмобом.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook