Новини
Суспільство

Сувенір від військових-кінологів передали начальнику Хмельницької ОВА

З перших днів війни ветеринари Хмельниччини надають допомогу тваринам, що постраждали від збройної агресії росіян. З цією метою у Хмельницькому створили Перший військовий шпиталь ветеринарної медицини, лікарі якого оглянули та пролікували кілька тисяч тварин. На знак подяки за сприяння у допомозі чотирилапим начальник Хмельницької ОВА отримав подарунок від військових кінологів.

Як розповів у своєму телеграм-каналі Сергій Гамалій, від початку війни Хмельниччина приймає на своїй території не лише переселенців-людей, а й переселенців-тварин. Чимало з них потребували допомоги фахівців, яку їм надавали у ветеринарному шпиталі.

За 105 днів війни його працівники надали медичну допомогу понад 3 тисячам тварин, серед яких як домашні, так і службові тварини. Неодноразово лікарі шпиталю виїжджали на деокуповані та прифронтові території, де на місцях лікували поранених тварин, зокрема й чотирилапих поліцейських, – повідомив Сергій Гамалій.

Сьогодні начальник Хмельницької ОВА отримав подарунок, який йому передав очільник ветеринарного шпиталю відомий у Хмельницькому лікар-ветеринар Кирило Чумаков, – сувенір у кольорах державного прапора. Його виготовили власноруч дівчата – військові кінологи та передали на Хмельниччину на знак вдячності за підтримку та допомогу в порятунку тварин.

Щиро дякую за подарунок і запевняю, що ми й надалі допомагатимемо шпиталю у його важливій місії,зазначив Сергій Гамалій.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook