Новини
Інфраструктура

Через Хмельницький курсуватиме новий поїзд з Чехії

Чеський перевізник сьогодні, 12 червня, запустив новий залізничний маршрут, який з’єднуватиме Прагу та Київ. На території України поїзд проходитиме через чотири міста, в тому числі і через Хмельницький. Для власників українських паспортів ціни будуть демократичні.

Новиною на своїй сторінці у Фейсбук поділився незалежний член Наглядової ради “Укрзалізниці” Анатолій Амелін. Регулярний рейс між Прагою та Києвом запустив чеський перевізник RegioJet.

Потяг складається лише зі спальних вагонів. Курсуватиме щодня за маршрутом: Прага – Пардубіце – Чеський Тешин – Забржег на Мораві – Оломоуц – Острава (Svinov) – Острава – Бгумін – Краків – Перемишль – Львів – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Київ.

Вартість квитка від Хмельницького до Праги – від 541 гривні (або 17,4 євро, або 419 крон) (Інформація про ціни взята з декількох джерел, можливо, вартість квитка коливатиметься в залежності від курсуред.)

Нічним потягом ви з комфортом дістанетеся до польського міста Перемишль, де відбудеться пересадка на потяг українського перевізника, котрий вас доправить до місця призначення,повідомили на сайті перевізника.  

У вартість входить сніданок, вечеря, постільна білизна. Також у потязі можна купити продукти на власний вибір із запропонованого меню та скористатися низкою безплатних послуг (кава, Wi-Fi, розетки тощо).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook